Το Πανεπιστήμιο Νεαπόλις Πάφου δέχεται αιτήσεις από έμπειρα άτομα για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή Βιβλιοθήκης.

Πρόκειται για θέση πλήρους απασχόλησης που είναι άμεσα διαθέσιμη. Ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης θα έχει την ευθύνη της ανάπτυξης των υπηρεσιών της και θα διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της τεχνικής της υποδομής.

Επιπλέον θα συνεργάζεται στενά με τον Διευθυντή Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Εκμάθησης (Director of Information and Learning Services) και με όλο το υπόλοιπο προσωπικό της διεύθυνσης και θα είναι υπεύθυνος για:

· Την ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών καθώς και σχεδίων και πολιτικών που αφορούν τις υπηρεσίες της βιβλιοθήκης ·

Την ορθολογική χρήση των πόρων της βιβλιοθήκης και τη διοικητική οργάνωση του προσωπικού της με αποτελεσματικές μεθόδους διοίκησης και επικοινωνίας

· Την εκπροσώπηση και προβολή των Υπηρεσιών Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και την ανάπτυξη συνεργασιών και δικτύων με άλλους συναφείς εξωτερικούς φορείς

· Τη θέσπιση κατάλληλων δεικτών αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών Βιβλιοθήκης που συνάδουν με τα Πανεπιστημιακά πρότυπα

· Την εφαρμογή και τη συντήρηση του Ολοκληρωμένου Λογισμικού Βιβλιοθήκης Millennium (Millennium Integrated Library System).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν σχετικό Πανεπιστημιακό Δίπλωμα και τα απαραίτητα τεχνικά/επαγγελματικά προσόντα. Θα πρέπει να έχουν σημαντική διοικητική εμπειρία και άρτια γνώση της καλής πρακτικής στην παροχή υπηρεσιών τόσο εντός βιβλιοθήκης όσο και της πληροφόρησης γενικότερα καθώς και σαφή επίγνωση του ρόλου που παίζουν οι Υπηρεσίες Πληροφόρησης και Εκμάθησης στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τη 20η Σεπτεμβρίου 2010.

Eπιπλέον πληροφορίες στο: +357 26843300

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ιστοσελίδα: www.nup.ac.cy

Neapolis University Pafos 2 Danais Avenue 8042 Pafos Cyprus www.nup.ac.cy